POLISH CAROSERIE

Lustruirea caroseriei se recomandă atunci când stratul de vopsea sau lac al autoturismului și-a pierdut din strălucirea inițială. Prin lustruire (polish) se pot înlatura zgârieturile superficiale, se pot estompa zgârieturile adânci, iar în unele cazuri se poate elimina efectul de coajă de portocală după ce un element de caroserie a fost revopsit. Procedeul durează câteva ore și se parcurg mai multi pași: pregătirea/curățarea autoturismului, procedeul de polish efectiv și înlăturarea urmelor de polish. Dacă procedeul nu este efectuat corect, vopseaua poate fi deteriorată definitiv sau la final poate apărea efectul de “hologramă” (zgârieturi fine circulare vizibile pe nuanțe închise de vopsea). Un polish bine făcut trebuie să fie invizibil, vizibil fiind doar rezultatul. Pentru rezultate garantate folosim produse de polish profesionale – marca Chemical Guys.

Chemical Guys

După mai multe studii de piață echipa Cars Like New a ales să introducă un nou concept în Oradea cu privire la curățarea autovehiculelor, și anume „High Detailed Premium Cleaning”. Pentru realizarea acetui proiect am ales să folosim unele dintre cele mai bune produse de întreținere auto din lume și anume: cele de la marca Chemical Guys.

Chemical Guys este un furnizor mondial de substanțe chimice de cea mai bună calitate pentru îngrijirea automobilelor, de accesorii pentru spălarea mașinilor, de tampoane, de mașini și, cel mai important, de cunoștințe. Chemical Guys a stabilit un nume la nivel mondial în domeniul îngrijirii mașinilor, al spălării mașinilor și al detaliilor din cadrul industriei de îngrijire a mașinilor. Echipele noastre caracterizate de experiență ne-au îndrumat spre a câștiga o mai bună înțelegere a dorințelor industriei și ne-au ajutat enorm în obținerea unei înțelegeri solide a nevoilor clienților noștri, fapt pentru care în procedeul „High Detailed Premium Cleaning” de curățare și întreținere al autoturismului dumneavoastră folosim 100% produse Chemical Guys.

Cars Like New - coffee point

Cât timp ne ocupăm de autoturismul dumneavoastră, cafeneaua vă oferă un loc în care timpul trece mai repede sau cu folos. Puteți savura o cafea sau o bautură răcoritoare în timp ce observați etapele de curățare prin care trece autoturismul dumneavoastră.

© Copyright 2018 CarsLikeNew by mbcGlobal